foto2Zakenkantoor Jos Stubbe nv aan de Huibrechtstraat 1, is al vele jaren een vertrouwd begrip in Lier en ruime omgeving voor verzekeringen, beleggingen en kredieten. Volgens zaakvoerder Steven Stubbe zijn bijstand bij schade en onafhankelijk advies een prioriteit bij de diverse activiteiten. Steven vertegenwoordigt de derde generatie aan het hoofd van het kantoor.

Het was destijds grootvader Jozef Stubbe, ambtenaar bij de stad Lier, die in zijn vrije tijd van start ging met het afsluiten van verzekeringen en zodoende de basis legde van het latere kantoor. Reeds in diens studententijd werd hij bijgestaan door zijn zoon Jef, die nog voor het einde van de jaren ’60 de portefeuille overnam en een kantoor opende in de Huibrechtstraat 1 te Lier.

Jef was een man die van sociaal contact hield en veel onder de mensen kwam. Hij wist het Zakenkantoor dan ook op een succesvolle manier verder uit te bouwen. In 1987 werd de voormalige éénmanszaak omgevormd tot NV. Toen Jef ziek werd, stond zijn zoon Steven in 1998 klaar om de leiding over te nemen.

Zakenkantoor Jos Stubbe nv verleent onafhankelijk advies op het vlak van alle verzekeringen zoals brand, auto, familiale, rechts- en reisbijstand, hospitalisatie, exclusieve bezittingen, evenementen, leven en zorg, beleggingen en kredieten en dit zowel aan particulieren, zelfstandigen als KMO.

Zakenkantoor Jos Stubbe is sterk verankerd in Lier, de omliggende gemeenten en de ganse Antwerpse regio.

U kan bij dit kantoor duidelijk terecht voor een globale aanpak van uw verzekeringen en beleggingen.